internet haber sitesi
Reklamı Geç

Azeri diplomattan örnek hareket

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nde Zeytin Dalı Operasyonu oturumu sırasında bir tartışma yaşandı. Bazı AKPM üyelerinin TSK'nın PKK, KCK, IŞİD veYPG'ye karşı düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonu hakkında 'istila' demesine Azerbaycan'ın Avrupa Konseyi delegasyon başkanından alkışlanacak bir açıklama geldi.

Azeri diplomattan örnek hareket
Azeri diplomattan örnek hareket admin

Azeri diplomattan örnek hareketAvrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nde yaşanan bir tartışma sosyal medya üzerinden gündem oldu. Azerbaycan’ın Avrupa Konseyi Delegasyon Başkanı olarak görev alan Samad Seyidov, Twitter hesabından paylaştığı bir mesajla yaşanan gerilimi ortaya çıkardı ve tartışmanın haklı galibi olduğunu gözler önüne serdi.

samadd

Bazı temsilcilerin TSK’nın IŞİD, PKK, KCK ve YPG’ye yönelik Zeytin Dalı Operasyonu hakkında ‘istila’ demesine dayanamayan Seyidov söz aldı ve çok sert açıklamalarda bulundu. Seyidov, Türkiye’nin hem PKK hem de IŞİD’le mücadele ettiğini söylerken, “Bugün hepimiz terörden çekiyoruz” dedi. Seyidov, terörün Avrupa sınırında bir kanser olduğunu dile getirirken, “Bir ülke bu hastalığı engellemek için elinden geleni yapıyorsa, biz bu ülkenin müdahalesine istila diyemeyiz” ifadesini kulllandı.

Seyidov, bu açıklamayı Twitter üzerinden ‘Bir millet iki devlet” mesajıyla paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
İran’da eylemcilere idam kararı onaylandı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı